KEUZEMENU

Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Elvira Verhoeven
  Hoi Sabine, de bestelling plaatsen via de website verloopt makkelijk. Bedankt voor de goede tips en adviezen. Voor alle vragen over voeding en verzorging van onze Beardie kan ik bij jou terecht.
 • Geplaatst door Jeannette willems
  Hallo Sabine
  Ik wil je graag laten weten dat ik blij ben dat ik via Lianne meat and bones heb leren kennen. Als ik advies over het een of ander moet hebben doe je daar alle moeite voor. Klant vriendelijkheid staat hoog in het vaandel. En ook in de winkel ben je adequaat en behulpzaam.
 • Geplaatst door bertina
  Hoi Sabine,
  bedankt voor de snelle info en
  onze ervaringen zijn TOP.
  Namens Kyra, bedankt
 • Geplaatst door thea peters
  hoi sabine ik wens je prettige feestdagen toe van ons en husky shakira gr van ons thea peters en famiie
 • Geplaatst door Anita van Angelen
  Zeer plezierig om te bestellen. Ze kent haar klanten en is alert als je andere voeding besteld dan gewoonlijk. Dan wordt er contact opgenomen en het keurig afgehandeld. Complimenten voor dit soort service.
 • Geplaatst door Toine
  Sabine bedankt voor je fijne interesse bij de ziekteverschijnselen van mijn hond. Jouw geleverde voeding heeft mijn hond er zeker bovenop geholpen, zoals ook mijn dierenarts al opmerkte, lever jij zeer uitstekende voedingsprodukten en is het fijn van jouw deskundige ervaringsadviezen gebruik te mogen maken.
 • Geplaatst door bianca
  dank je wel sabine voor al je hulp en je geweldige service altijd
 • Geplaatst door g.vroomans
  Snelle service en duidelijke informatie!
 • Geplaatst door brigitte janssen
  namens monti en diezzel GEFELICITEERD
 • Geplaatst door Toine
  Heel fijn dat zo dicht bij Nijmegen deze deskundige maar bovenal erg vriendelijke Sabine al vijf jaar prachtige gezonde producten voor onze hond Lisa verkoopt. Hoop dat je nog heel, heel veel jaren in Malden blijft om ons te adviseren en leveren.
 • Geplaatst door Peters
  Gefeliciteerd met het 5-jarig bestaan 👍👍👍
 • Geplaatst door Désiré
  🎉proficiat Sabine met dit mooie lustrum, groetjes Désiré, Xavi & Didier🐾
 • Geplaatst door thea peters
  sabine proficiat met je 5 jarig jubileum gr van ons en nog vele jaren en hopend nog vele jaren klant te kunnen zijn .
 • Geplaatst door Marian
  Hartelijk gefeliciteerd met je eerste lustrum. Ook namens Beer, Shiva, Kim, Bella, Griezemies en Jantje. Al die jaren is op hoog niveau de service, deskundigheid en vriendelijkheid onveranderd gebleven. Top hoor Sabine. Op naar de 10 !!!
 • Geplaatst door Lianne van de Wijgaert
  Hey dat is leuk.
  Al 5 jaar SUPERGOED advies, vriendelijkheid, behulpzaamheid en klantgerichtheid en zeer DIERVRIENDELIJK!!
  En dat alles zo dicht in de buurt.
  Hopelijk gaan jullie nog vele jaren zo door.
  Heel veel succes!

  Groetjes Lianne en de meisjes
 • Geplaatst door RPRoso
  Mijn hond heeft voor de kerst voor het eerst brokken van een andere hond gegeten. Normaal is hij een tetter wat eten betreft. Sinds die dag krijgt hij Lupo Wellance en ik moet zeggen dat het hem goed doet: zijn ontlasting is een heel stuk verbeterd, zijn vacht ziet er mooi uit en voelt zacht aan en hij oogt veel energieker.

  Dank voor de snelle levering zo net na de feestdagen Sabine!
 • Geplaatst door Nikkie Meijers
  Bij afhalen verloren kinder handschoentje: terug gekregen via de brebenbus. Service die verder gaat dan prima vor voor een prima prijs
 • Geplaatst door Lianne van de Wijgaert
  En ik ben wederom weer heel goed geholpen door Sabine. Ze denkt mee, zoekt, uit adviseert en vraagt na. Dit is dus het bewijs dat klantvriendelijkheid (daarmee dus ook diervriendelijkheid!!!) nog wel bestaat. Iets wat ik helaas steeds minder tegen kom. Maar bij Meat and bones dus wel. Bedankt Sabine. En tot snel weer.
 • Geplaatst door Hannie
  Wederom zijn de brokken weer keurig op tijd afgeleverd. Met ook nog eens een leuk kerst kadootje voor de honden. Heel attent.
  Namens de hondjes en ons heel erg bedankt. Jullie ook hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2017
 • Geplaatst door Edith Smits
  Wederom zeer tevreden met de service en aandacht van Sabine, we blijven terugkomen.
 • Geplaatst door Hilde
  Weer top service van Meat & Bones. Even een herinnering zodat je niet tijdens de feestdagen zonder kerstdiner voor je huisdieren komt te zitten.
  Heerlijk als er zo met je mee wordt gedacht!
 • Geplaatst door thea peters
  hallo ik ben zeer tevreden over deze winkel en site goede uitleg overal over en netjes behandeld worden door sabine als je iets wilt weten ik vind de website ook duidelijk en netjes en goede uitstraling voor beide winkel en site
  ik kan deze winkel ten zeerste aanraden
  zal er ook nog lang blijven komen en bestellen
  groetjes ook poot van huskyhond en bedankt voor het lekkers selecteren
 • Geplaatst door thea peters
  hallo hier terecht gekomen bij meat en bones door dierenarts voor voedsel allergie bij hond voor paardenvlees goede uitleg gekregen
 • Geplaatst door Marjon
  Ik heb kennis gemaakt met Meat & Bones toen ik op zoek was naar paardenvlees omdat mijn vorige hond op advies van de dierenarts op dieet moest i.v.m. een mogelijke voedselallergie. Sabine heeft mij toen bijgestaan met adviezen en was erg belangstellend, wat ik erg fijn vond. Helaas, tot mijn grote verdriet, bleek m'n hond kanker te hebben en heb ik haar in moeten laten slapen.
  Na een jaar geen hond, nu weer sinds een half jaar een andere hond waarvoor ik nog een beetje aan het zoeken ben wat ik zal gaan voeren omdat het een flinke schrokkerd is. Als ik eruit ben ga ik het zeker hier halen. Ik denk sowieso maar een anti-schrokbak aan gaan schaffen. Maar voor andere hondenzaken zoals snacks, anti-vlo, anti-stress enz. kom ik wel al die tijd bij Meat & Bones. Ik ben heel blij met een zaak als deze in de buurt met goed voer ! Bedankt!
 • Geplaatst door Mieke Rijzewijk
  Wat was dat vandaag een heerlijke afleiding met al die regen. Zo'n heerlijk groot bot van Sabine. Namens Ziva heel erg bedankt. 🐾
 • Geplaatst door Anita
  Bestellen nu al geruime tijd bij Meat and Bones en zijn nog zeer tevreden over toen verkregen voeding advies. Daarnaast wordt de geleverde goederen keurig op tijd afgeleverd. Een bedrijf dat afspraken nakomt. Ik zal iedere hondbezitter dit adres aanraden.
 • Geplaatst door Maria Simonis
  Na heel wat dierenartsbezoeken kwam ik bij Meat & Bones terecht waar Sabine mij geweldig advies heeft gegeven. Mijn hondje is ondanks haar hoge leeftijd weer helemaal opgeknapt en kan weer genieten!
 • Geplaatst door Marie-José Thijssen
  ontzettend blij met de kennis van Sabine. en blij met de goede producten die zij in het assortiment heeft!
  zo blij... dat ik een artikeltje ga schrijven in mijn nieuwsbrief voor onze natuurgeneeskundige praktijk. met een link naar M&B!
 • Geplaatst door Martha
  Wat een geweldige service's!! Ze geeft je zoveel goede adviezen en neemt echt de tijd voor je. En alles wat er wordt verkocht is van hoogwaardige kwaliteit. Het assortiment is door Sabine met zorg uitgezocht. Top aanrader!!
 • Geplaatst door chantal scheening
  Topbedrijf! Snel, zeer goed vlees en kennis van zaken mbt dieren en voeding!
 • Geplaatst door Elise Lecarme
  Vanavond een lezing bijgewoond die werd gegeven door dierenarts Tannetje Koning over rauwe voeding voor hond en kat.
  Georganiseerd door Meat&Bones en Dogs2School.

  Het was enorm interessant, ook voor mensen die al jaren ervaring hebben met rauwe voeding voor kat en hond.
  Het deed mijn kattenhart goed te merken dat er een aardig aantal mensen interesse hadden in verse voeding voor katten.
  Tannetje Koning het was leuk je weer eens te zien en vooral om je te horen over vertellen over jullie eigen onderzoeken mbt bijvoorbeeld de opname van calcium uit bot als natuurlijke leverancier ervan.
  Ook de nuancerende benadering spreekt me erg aan, maar dat was al langer zo.

  Sabine van Riessen van www.meatandbones.nl en Maike Goosmann van Dogs2school, enorm bedankt voor het organiseren van deze leuke avond!
 • Geplaatst door Marloes
  Helemaal top! Kennis van zaken, altijd snel en correct in correspondentie. Vriendelijke ontvangst bij afhaal én bezorgen doen ze ook. Dus? Doen!
 • Geplaatst door Elise Lecarme
  Nog maar een keertje heel veel complimenten uitdelen.
  Wat zijn wij gelukkig met M&B én Sabine.
  Tot nu toe de enige klanten die alle voeding voor hun zes barfende katten bij Sabine halen, maar het maakt niks uit. Alsof we dagelijks voor honderden euro's omzet leveren, zo Koning voelen we ons als haar klant.
  Het contact is deskundig, vrolijk, persoonlijk en Sabine geeft ook aan als we iets willen uitproberen en het is in haar ogen ongeschikt voor de kattentandjes.
  Vaak zit er een kleine verassing bij de bestelling, en onze katten weten dat heel goed
  Ik ben een startende ragdoll Cattery onder de hoede van Bernhard Karssies (Cattery Riverdoll) en op 15 september 2015 komt er eerst nog een vriendje voor Eddie bij, arme Ed kunnen we niet opzadelen met een kudde slimme gehaaide dames. Bobbes heet de nieuwkomer, en ik ben Bernhard ontzettend dankbaar dat hij heeft mee willen werken aan het afspenen van Bobbes op vers. Sabine ben ik dankbaar voor het meedenken en het leveren van "baby voedsel" en het resultaat mag er zijn. Een zeer stevig kerngezond kitten dat vanaf zijn vierde levensweek vers heeft gegeten en naar de brokjes (voor de andere katten in zijn Cattery) kijkt alsofhet vergif is.
  Vanaf week 9 vond meneer het tijd voor het betere barfwerk en is hij aan een kwartelpootje begonnen. Nu is hij 13 weken en barft hij de ene muis na de andere rat weg, is een kwartelkarkas kinderspel en wordt hij driftig als hij zijn tandjes in iets zet dat nog echt een maatje te groot is voor deze ragdoll peuter.
  Bernhard is over zijn angst heen en strooit de muizen en ratten van Sabine rond alsof hij nooit anders heeft gedaan.
  Zelfs zijn andere katten proeven stap voor stap mee van al dat lekkers.
  Er is een voedselbrug geslagen tussen Tiel en Malden. Wekelijks rijden weeeen en weer om verse voorraad naar Tiel te brengen en Sabine, ik beloof je, zodra Bobbes hier is ingeburgerd neem ik hem mee naar M&B om hem irl aan je voor te stellen en hem te laten zien waar al dat lekkers vandaan komt!

  Elise
 • Geplaatst door Edith Smits
  Sabine weet waar ze het over heeft en is zeer betrokken. Na wat uitproberen en zoeken hebben we nu brokken gevonden waar onze beide labradors het goed op doen en die ze super lekker vinden. Gelukkig voor ons is de maat brok onlangs zelfs iets groter geworden. Voor de grootste labrador werkt de ergofeader voerbak geweldig. Onze andere lab heeft een fijnere neus en haalt de brokjes er sneller uit. Voor beide is het een feestje. Voor onze vakantie een drinkfles van K9 aangeschaft. Geen drinkbak meer nodig en de fles mochten we onderweg overal bijvullen. Waarschijnlijk omdat duidelijk was dat dit een hondendrinkfles was. We hebben dit met een gewone waterfles wel eens anders meegemaakt. Wat fijn dat de ophaaltijden nu ruimer zijn.
  Sabine super service en binnenkort komen we je kant weer op.
 • Geplaatst door MEAT & BONES
  Zie ook klanten reacties op Kiyoh, zie footer webshop!
 • Geplaatst door miranda
  Uitstekende service. Nadat ik mail stuurde of ik brokken.mocht uitproberen. Gelijk berichtje terug was geen probleem.
  Volgende keer kom ik ze weer halen
 • Geplaatst door Marjo Bott-Zeeuwen
  Na een weekje met twee 'hondenlogees' waren we door alle kauwsnacks heen! Dus extra bedankt voor de gebruikelijk snelle levering en voor de leuke balpen!
 • Geplaatst door Jae
  Opnieuw super snelle levering en leuke kleine attentie erbij ook nog.
  De site is ook altijd erg aantrekkelijk overigens. leuke vormgeving.
  Hartelijk dank.
 • Geplaatst door Joyce Albers-vermeulen
  Een bedrijf met kennis en super service. Mijn hond heeft epilepsie dankzij goed advies mbt voer heeft mijn hond geen aanvallen meer gehad eerder was het meerdere keren in de week raak.
 • Geplaatst door michelle
  Goeie service, word altijd heel snel geholpen, mijn bestellingen staan altijd heel snel klaar!
 • Geplaatst door Peter Gerritsen
  2 Maanden geleden een pup Hollandse Herder Ruwhaar van 4 mnd. oud gekregen die op Royal Canin was grootgebracht. Me toen weer eens in hondenvoer ingelezen en zo bij Meat & bones terechtgekomen. In afwachting van een diepvries eerst overgeschakeld op Dog Lovers Gold wat al een verbetering te zien gaf en een week geleden de eerste bestelling Carnivoer afgehaald in jullie prachtige nieuwe locatie.
  De overschakeling op vers vlees is fantastisch verlopen en de betrokkenheid van Sabine blijkt wel uit haar mailtje na een paar dagen waarin ze informeerde hoe de omschakeling was verlopen. Hulde.
 • Geplaatst door Lianne
  Gefeliciteerd met jullie nieuwe locatie. Ik hoop dat jullie snel gewent zijn. Ik kom snel kijken (en kopen natuurlijk
 • Geplaatst door Marjo Bott-Zeeuwen
  Proficiat met jullie nieuwe locatie! Hopelijk hebben jullie nu heel veel plaats voor alle spullen! Jammer, dat ik pas geleden een hele voorraad ben komen halen, maar over een aantal weken ben ik beslist weer in Malden! Groetjes!
 • Geplaatst door Marian Giesbers
  Ontzettend tevreden over de carnivoer voor mijn kat. Het is even wennen van brok naar KVV, dat kan bij een kat soms best lastig zijn. Ik heb de eerste tijd meerdere soorten KVV geprobeerd en dat gemengd met "nat" kattenvoer.
  Dit eet ze goed. Ze ziet er geweldig uit en is actiever. Wat ook heel prettig is .... de kattenbak is reukloos geworden!! Je zou bijna vergeten om hem te verschonen. Piepkleine en reukloze drolletjes! Ik zorg wel eens voor de katten van iemand anders en daar is (ruikt) het heel anders.
  Sabine bedankt weer voor het meedenken en de tips. Nu staan er al 3 te kwispelen als jij komt
 • Geplaatst door Fenke
  Mijn hulphond heeft een voedselallergie en daardoor staat hij al geruime tijd op de Carnibest, daar hij erg mager bleef is hij op de Carnibest Aktief gezet en verorberd daar een kilo per dag van de hulphond van mijn huisgenoot heeft geluk, die mag mee-eten. Ze zien er super uit, zijn in perfecte conditie en naast het werk maken we grote wandelingen. Onze honden lopen tussen de 15 en 20 km per dag en werken met al het plezier in de wereld. Gelukkig hebben wij Meat&Bones gevonden die voor onze honden het beste voor ogen hebben en het bij ons thuis af kunnen leveren. Thanx voor alle service en op nog vele jaren samenwerking
 • Geplaatst door Winanda Van Kempen
  Sinds 2 jaar zijn wij de gelukkige eigenaren van 2 spaanse zwerfhonden. Toen wij deze honden adopteerden kregen zij vers vlees. Hier zijn wij dan ook mee door gegaan. Het zijn 2 flinke lobbessen, dus er moest ook n extra vriezer komen om al t vlees in op te slaan .
  Na 11/2 jaar begon onze grootste hond, erg veel last van zijn huid te krijgen. Zijn hele kop was kapot gekrabt,kale plekken op zijn staart en rug. Tot bloedens toe kapot gebeten! In eerste instantie denk je aan vlooien, maar ook na verschillende behandelingen bleef de jeuk.
  Wij waren inmiddels vaste klant bij Meat en Bones.Dus samen met Sabine gaan kijken of t misschien ook een allergie kon zijn ,die onze hond had opgebouwd voor vers vlees. We zijn toen op aanraden van Sabine over gegaan naar t voeren van brokken. Dog lovers gold, de vis brok.
  En jawel hoor,al na een week flinke verbetering!! We zijn al heel wat zakken verder,en het gaat prima met de huid van onze hond.
  We geven als snack ook alles op vis basis. Sabine,heel erg bedankt voor je inzet,en het meedenken.
  Groeten Tijn en Winanda ( 2 meat en bones fans .
 • Geplaatst door Carla Sitters
  Wat een plezierige webwinkel om wat te bestellen.
  Ik ben heel blij met Sabine!
 • Geplaatst door Lilian
  Prima en snelle service! Ik ben zeer tevreden. Ga zo door!
 • Geplaatst door Jos
  Meatandbones word mijn vaste afneempunt . Snellen bezorgen goed prijzen en Sabine vriendelijk en weet je met goede raad te geven groetjes Jos
 • Geplaatst door Teo Oswald
  Prima en snelle levering. Vandaag de gedroogde lamslong en rundvleestrainers ontvangen. Ziet er uit als gedroogde paddestoelen en weegt ook net zo weinig. De lamslong ruikt als gedroogde pensstaafjes, het rund ruikt veel minder. Beide producten laten zich redelijk makkelijk kleiner knippen om als trainers te gebruiken. M'n hond is niet weg te slaan bij dit klein knippen in de hoop dat er wen stukje wegschiet. Prima product, kurkdroog en veder licht.
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
© 2012 - 2019 Meat & Bones | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie