HENNE KRONCH |Puppy - Optimal | 13.5 kg
HENNE KRONCH |Puppy - Optimal | 13.5 kg
0 Review | Review toevoegen
Compleet puppyvoer + Verse Noorse zalm als eiwitbron + Dichte, glanzende vacht & stevige ontlasting

Levertijd

+/- 5-10 werkdagen

€ 72,50 *
Prijs per zak
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Vraag over dit product?

Stel je vraag per email.

Kronch Optimal is een compleet puppyvoer dat de pup voorziet in de dagelijkse nutritionele behoefte. Het voer is speciaal ontwikkeld voor een gezonde groei en ontwikkeling van pups én voorziet zogende teven van de dagelijks benodigde voedingsstoffen. Door Kronch Optimal te geven zorgt u voor een gezonde en goede, geproportioneerde groei van de pup.

De samenstelling van de brokjes en ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit maakt Kronch Optimal puppyvoer de perfecte voeding voor opgroeiende pups van alle rassen. Doordat deze brokjes worden gemaakt met verse Noorse zalm worden ze niet alleen graag gegeten maar zijn ze erg geschikt voor pups met een gevoelige maag en/ of darmen.

Omega-3 vetzuren zijn in de dagelijkse voeding van pups essentieel voor de groei van onder andere spieren en de ontwikkeling van de hersenen van uw pup. Deze vetzuren zijn ruim - en in de juiste verhouding met de Omega-6 vetzuren - aanwezig in de puppybrokjes.

De brokjes worden gemaakt zonder kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen en worden op natuurlijke wijze geconserveerd met tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn. 

Dit puppyvoer is verkrijgbaar in een hersluitbare zak à 13,5 kg en een kleine verpakking à 5kg.

Kronch Optimal in het kort:

  • Licht verteerbaar premium puppyvoer met verse zalm
  • Kleinere brokjes speciaal voor pups vanaf 8 weken
  • Zonder kunstmatige kleur- geur en smaakstoffen & op natuurlijke wijze geconserveerd.
  • Uitstekend puppyvoer voor pups met een gevoelige maag en/ of darmen.
  • Rijk aan natuurlijk aanwezige Omega-3 & Omega-6 onverzadigde vetzuren
  • Zeer smaakvol
  • Ook erg geschikt voor drachtige en zogende teven
  • Volledig diervoeder
  • Hoogwaardige eiwitten

De samenstelling van vetten en proteïnen zorgen samen met de vitaminen en mineralen voor een uitgebalanceerd en compleet voer voor uw pup. Eiwitten zijn voor een pup van groot belang voor de opbouw van het spier- en beenderstelsel en zijn onderdeel van hormonen, enzymen en afweerstoffen. Het is dus belangrijk dat uw pup de juiste eiwitten krijgt. De eiwitten die afkomstig zijn van zalm hebben een zeer hoge biologische waarde. Met een lager eiwitgehalte, opgebouwd uit eiwitten met hoge biologische waarden voer je je pup gezonder.

Compleet puppyvoer volgens strenge normen

Kronch Optimal puppyvoer voldoet aan alle behoeften van uw hond qua eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen  zoals gesteld door de AAFCO en is geproduceerd met hoogwaardige grondstoffen (o.a. verse zalm). Doordat er in de zalm van nature zalmolie in het voer zit is het niet nodig om extra Omega-3 of Omega-6 supplementen toe te voegen. Kronch Optimal puppybrokken zijn volgens dezelfde strenge normen geproduceerd als de andere Kronch voeders van Henne Petfood (AAFCO-normen).

In Kronch hondenvoeding worden alleen hoogwaardige (gecontroleerde) ingrediënten gebruikt van een constante hoge kwaliteit afkomstig uit Europa. De bron van dierlijke eiwitten is verse zalm, aangevuld met vis. De zalm die gebruikt is in de brokken van Kronch is afkomstig van dezelfde verse Noorse zalm die ook voor menselijke consumptie gebruikt wordt. 

Licht verteerbaar

De puppybrokjes van Kronch zijn licht verteerbaar en zorgen voor een optimale spijsvertering en een sterk immuunsysteem van uw pup. U hoeft uw pup hierdoor naar verhouding minder brokjes te geven en uw pup geeft relatief weinig - maar wel stevige - ontlasting. Met Kronch Optimal geeft u uw pup de ideale hondenvoeding als uw pup een gevoelige maag en/ of darmen heeft. Het ideale alternatief voor pups die bepaalde eiwitten, zoals eiwitten uit rundvlees en kip, slecht verdragen is eiwitten te gebruiken uit zalm.

Wanneer een hond bepaalde eiwitten slecht verdraagt kan deze hierdoor bijvoorbeeld veel jeuk, bultjes en uitslag krijgen, aan de diarree raken of slappe ontlasting krijgen. Bij honden die een eiwit niet goed kunnen verdragen zijn problemen met de vacht zijn ook veel voorkomend.Naast de eiwitten uit zalm bevat Henne Kronch Optimal ruwvezel ter ondersteuning van de darmwerking. Met Kronch Optimal krijgt uw pup een goede, stevige ontlasting en een mooie, glanzende vacht.

Omega-3 & Omega-6 onverzadigde vetzuren en Glucosamine

Onze verse zalm is van nature rijk aan de essentiële Omega-3 en Omega-6 vetzuren, uw pup heeft deze deze essentiële vetzuren nodig om er onder andere voor zorgen dat uw pup een goede spieropbouw en een sterk immuunsysteem krijgt en daarnaast ook een mooie huid en een glanzende vacht krijgt. De Omega-3 en Omega-6 vetzuren zijn ook goed voor de vruchtbaarheid, het hart en de bloedvaten van de pup. De van nature aanwezige glucosamine in de verse zalm draagt op langere termijn bij aan het soepel houden van de gewrichten van uw hond.

Vanaf welke leeftijd kan ik Kronch Optimal puppyvoer geven?

Ons advies is om Kronch Optimal puppyvoer te geven aan uw pup vanaf 8 weken oud tot een leeftijd van ongeveer 12 maanden oud. Als vervolgstap binnen het Kronch assortiment is Kronch Basic ons hondenvoer voor volwassen honden. De vorm en het formaat van de Kronch Optimal brokjes zijn speciaal aangepast naar een kleiner formaat brok zodat ze voor uw pup gemakkelijk te eten zijn. 

Hondenvoer voor drachtige en zogende teven

Kronch Optimal is niet alleen geschikt voor pups maar is ook bij uitstek geschikt om te geven aan drachtige en zogende teven die extra energie nodig hebben om de periode dat ze drachtig is en de zoogperiode goed door te komen. Tijdens deze perioden heeft de teef extra behoefte aan energie, vetten en eiwitten om de pups goed te kunnen laten groeien en de productie van moedermelk goed te laten verlopen. 

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid brokken in gram per dag.*
 

  8 weken 12 weken 16 weken 28 weken 52 weken
Zeer klein  25 g 50 g 70 g 120 g 120 g
Klein 35 g 75 g 130 g 190 g 190 g
Middelgroot 120 g 195 g 270 g 350 g 450 g
Groot 170 g 300 g 420 g 530 g 875 g
Zeer groot 300 g 425 g 530 g 670 g 900 g

* aangezien de energiebehoefte per uw hond verschilt, kan het zo zijn dat u wellicht meer of minder dient te geven.
Bovenstaande hoeveelheden zijn een standaard indicatie waar u uiteraard van af kunt wijken.

Ingrediënten

Rijst, verse zalm, maïs, vismeel, varkensvet, gerst, varkensbloedmeel, gevogeltemeel, biergist, calciumcarbonaat, bietenpulp, gedroogd ei, gehydrolyseerd gevogelte proteïne, koolzaadolie, lecithine, vitamine / mineralenmix, zeolitemineral, natriumchloride, magnesiumoxide, cholinechloride en citroenzuur, natuurlijke anti-oxidanten.
Toevoegingen:
Kronch hondenvoeding wordt geconserveerd met natuurlijke tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn. 

Voedingswaarde per 100 gram: 
Energie 1541 kJ / 367 kcal.
Ruw eiwit 26 g 
Ruw vet 17 g

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Vraag over dit product?

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.