Over ons

Waar blijft de tijd? Ruim tien jaar geleden ging er een lang gekoesterde wens in vervulling: de start van Meat and Bones: een webshop met afhaalmogelijkheid voor volwaardige voeding voor hond en kat.

Wat ging daar allemaal aan vooraf?

Van kinds af aan, was ik al druk in de weer met cavia’s, konijnen, honden, schildpadden en vissen. Het verantwoordelijkheidsgevoel, dat je goed voor alle beesten moet zorgen die je in huis haalt, was toen al aanwezig en dat is nooit meer veranderd. Hier werd de basis gelegd voor het besef dat goede voeding voor gezondere huisdieren zorgt. Maar ook dat elk dier uniek is en niet altijd hetzelfde hoeft te reageren op bepaalde voeding.

Dat bleek ook toen Che (geb. okt 2007 - overleden mei 2022) en Duna (geb dec 2009 - overleden januari 2023) in huis kwamen. Deze twee heerlijke schapendoezen brachten ons in contact met diverse dierenartsen, osteopaten, fysiotherapeuten en homeopaten. Allen met de nodige kennis over diervoeding die dat graag met mij deelden.

Op dit moment hebben wij even geen hond in huis, maar deze gaat er vast weer komen in de toekomst. Voor ons even pas op de plaats na het overlijden van onze Duna in januari 2023.

De start van Meat and Bones

In 2012 begon ik, Sabine, in mijn eentje met een select aanbod van merken hondenvoeding, maar al wel met een heel duidelijk doel: goed zorgen voor de dieren die wij allemaal in huis nemen. En bij goed zorgen voor je huisdieren, hoort nu eenmaal de juiste voeding.