Over ons

Waar blijft de tijd? Ruim negen jaar geleden ging er een lang gekoesterde wens in vervulling: de start van Meat and Bones: een webshop met afhaalmogelijkheid voor volwaardige voeding voor hond en kat.

Wat ging daar allemaal aan vooraf?

Van kinds af aan, was ik al druk in de weer met cavia’s, konijnen, honden, schildpadden en vissen. Het verantwoordelijkheidsgevoel, dat je goed voor alle beesten moet zorgen die je in huis haalt, was toen al aanwezig en dat is nooit meer veranderd. Hier werd de basis gelegd voor het besef dat goede voeding voor gezondere huisdieren zorgt. Maar ook dat elk dier uniek is en niet altijd hetzelfde hoeft te reageren op bepaalde voeding.

Dat bleek ook toen Che (2007) en Duna (2009) in huis kwamen. Deze twee heerlijke schapendoezen brachten ons in contact met diverse dierenartsen, osteopaten, fysiotherapeuten en homeopaten. Allen met de nodige kennis over diervoeding die dat graag met mij deelden.

De start van Meat and Bones

In 2007 begon ik, Sabine, in mijn eentje met een select aanbod van merken hondenvoeding, maar al wel met een heel duidelijk doel: goed zorgen voor de dieren die wij allemaal in huis nemen. En bij goed zorgen voor je huisdieren, hoort nu eenmaal de juiste voeding.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten en het functioneren van onze webshop te verbeteren.
WELKOM BIJ MEAT AND BONES!

Wij zijn geen reguliere winkel maar een webshop met afhaalmogelijkheid in MALDEN.

Jouw online geplaatste bestelling verwerken wij met veel liefde en plezier.
Zonder bestelling geen afhaal mogelijk; bestel dus online.

Zodra je bestelling klaar staat krijg je hiervan bericht per email; zo kom je niet voor niets.
Je kunt veilig bij ons afhalen ook in deze (Corona) tijd; zorg voor elkaar, respecteer elkaar.

Betaling: PIN of IDEAL (geen contanten!)

Tot snel!