Wie gingen jou voor?

Klantervaringen

Stitch - Annet Buchner - februari 2020

Stitch is weer helemaal de oude!

Annet had ik al paar keer als klant ontmoet en ineens was er via via de vraag wie er in de buurt van Nijmegen een voedingsadvies kon geven? Toen werd mijn naam genoemd. Nou, van harte welkom, kom maar op!
Gezien de problemen van Stitch en de ongerustheid van Annet en haar moeder besloot ik haar uit te nodigen om langs te komen met Stitch: wat een schat van een hond!
Na het gesprek een schriftelijk advies uitgewerkt en toen het stokje overgegeven aan Anette en haar moeder. Want zij moesten het waar maken met Stitch! De inzet was fantastisch! Hieronder lees je wat je met zo’n inzet kunt bereiken. Hoofdproblemen: consistentie ontlasting, overgewicht en futloos.
Al ons hele leven waren we aan het modderen met het gewicht en de voeding van Stitch. Ze was totaal futloos en leek het net een oma van 13 jaar (terwijl ze nog maar 3 jaar oud is!).
Nadat we bij een tante van ons hadden gezien hoe een diëtiste te werk gaat (en de juiste voeding passend voor je hond maakt), dachten wij, aangezien we met de handen in het haar stonden: “Dit is ook goed voor Stitch!”.
Dus ik op internet zoeken en kwam ik bij Sabine terecht. Het grappige was dat wij Sabine al kenden door de bestellingen die we al bij Meat and Bones deden. Wat is de wereld toch klein! Ze wist gelijk wie wij waren. De eerste afspraak, om beter elkaar te leren kennen, liep gelijk al soepel en goed! Ze wist ook tijdens deze afspraak, precies hoe ze met Stitch moest omgaan. Normaal gesproken is Stitch een gevoelige en gestreste hond is, maar nu lag ze tijdens de afspraak languit te slapen! Na allemaal de nodige informatie gedeeld te hebben, had Sabine schriftelijk een passend dieet voor Stitch gemaakt. Maar ook tijdens het dieetproces bleef ze ons fantastisch helpen. Waar nodig sprong ze in om ons te helpen en nu 4 maanden verder is Stitch weer helemaal de oude. Ze gedraagt zich weer als een levendige en speelse hond van 3 jaar! Ze zit goed in haar vel en is op het juiste gewicht!
We moeten zeggen dat we het zonder Sabine's hulp nooit hadden gekund en we zijn blij dat we het hebben gedaan. We hadden zelf ook nooit verwacht dat het zo’n goed effect zou hebben.
Ondanks dat Stitch weer de oude is en op gewicht is, blijft Sabine ons helpen waar nodig! Wij zijn dus, zoals ik al vaker genoemd heb, zeer enthousiast en tevreden!


Rhodesian Ridgeback: Roodepracht - 2019 tot heden

Na ongeveer 2 weken op Carnibest zijn alle bultjes verdwenen als sneeuw voor de zon. Zoals wij gevarieerd eten, geven we onze honden er nu nog supplementen bij zoals zeewier, schapenvet en omega 3 een eitje in de week, af en toe een weekje gedroogde brandnetels en wortels. In het weekend een bakje 400gr biologische ruwe lams pens. Dit alles via Meat & Bones in Malden, zij hebben ook geweldig meegedacht om de problemen achter ons te laten. Bijkomend met het overstappen naar vlees is de ontlasting geen berg poep meer, maar hooguit een handje vol een stevig drolletje en dat was mooi meegenomen. Na vertering blijven er bij vlees weinig afvalstoffen over. Lees meer.

NAAR HET INTAKE FORMULIER

Hetty - Nijmegen - Augustus 2018
Onze Golden Retriever Indy moest echt wat slanker worden via onze hondenuitlaat bij Sabine terecht gekomen. Met behulp van Sabine hebben we hiervoor de juiste voeding uitgekozen, waarbij wij ons ook happy voelden. Een combinatie van vers vlees en brok bleek de oplossing voor Indy; in combinatie met meer beweging. Er werd ons vooral in geprent dat we geduld moesten hebben afvallen gaat niet snel maar het resultaat mag er zijn na ruim 1 jaar is bijna het juiste gewicht bereikt! Wij zijn daarom erg blij met het voedingsadvies, de geboekte voortgang en het contact.
---
Anoniem Nijmegen - Augustus 2018
Voor het eerst in mijn leven heb ik een hond. Dan gaat er een hele nieuwe wereld voor je open en zeker wat betreft voeding. Er is nou eenmaal heel veel op de markt te krijgen. Doordat ik een hond met een prachtige blinkende vacht tegenkwam in Heumensoord werd ik door de eigenaresse van de hond gewezen op Meat and Bones.
Vervolgens heb ik vele malen telefonisch contact gehad met Sabine over welk soort voedsel het beste was. Dit is 2x bijgesteld omdat mijn hond erg actief is en iets aan de magere kant bleef.Sabine neemt dit erg serieus. Ze blijft het volgen door er telkens naar te vragen en de hond af toe te laten meenemen om te wegen. Een keer had ik een verkeerde bestelling geplaatst en dan is ze meteen alert en flexibel om dit ter plekke te veranderen. Kortom Sabine is betrokken en zeer klantvriendelijk. Ze neemt de tijd voor je, kan goed luisteren en vraagt door. Een aanbeveling dus.
---
Manuela & Maurice - Middelaar - Augustus 2018
Via de puppycursus en een vriendin bij Meat and Bones terecht gekomen. Lucca is onze eerste hond en wij zijn nog onervaren. Sabine gaf ons direct een goede tip over de voeding. Eerst oude eetpatroon handhaven wat de pup vanuit het nest kreeg en langzaam overgaan op ander voedsel. Ik kocht dus nog niets. Sabine ging eerst dingen uitzoeken. Verder telkens goed advies over hoeveelheden en juiste combinatie van vers vlees en brokken zodat ontlasting optimaal werd. Sabine van Meat and Bones is zeer kundig, professioneel en geeft advies op maat. Daarnaast voel je telkens een enorme betrokkenheid. Ze is oprecht geïnteresseerd! Wij zijn een en al lof over Meat and Bones.
---
Marleen - Bergharen - Juli 2018
Al vanaf de start van Meat and Bones ben ik een trouwe en tevreden klant. Met drie honden was er de afgelopen zes jaar met regelmaat wel 'iets' aan de hand op voedingsgebied. Sabine was mijn vaste adviseur en vraagbaak. Een tijd geleden hadden alledrie mijn honden een wat mindere periode in gezondheid en trek in eten. Ik heb Sabine gevraagd voor een uitgebreid voedingsconsult. Ze gaf heldere uitleg en advies op maat. De honden reageren prima op de aanpassingen en daar ben ik heel blij mee. Het idee dat ik altijd bij Sabine terecht kan voor deskundig advies, geeft mij als hondenbaas een fijn gevoel!
---
Mariska - Wijchen - Januari 2018
Enige tijd geleden met mijn Franse Bull via via terecht gekomen bij Sabine.  Appie had verschillende klachten, waar hij al een jaar mee rond liep, en het lukte niet om deze op te lossen. Na contact te hebben gezocht met Sabine zijn we tot een juiste oplossing gekomen. Het aanpassen van het voer - icm de probiotica was wat Appie nodig had! Appie zijn klachten zijn nu bijna over, en dat met een vrij simpele aanpassing. Ik, maar vooral Appie zijn erg blij met Sabine! Klantvriendelijk staat tegenwoordig bij een hoop mensen niet hoog in het vaandel. Maar bij Meat and Bones staat deze wel bovenaan! Niks is teveel, snel reactie bij vragen en super klantvriendelijk. Van ons dan ook een dikke 10!
----
Yvette - Groesbeek - Nov/Dec 2017
Onze Weimaraner was erg afgevallen na de overgang van puppy naar volwassen brok en kwam niet aan, hoeveel we hem ook voerden. We wisten niet wat het beste was en hebben adviezen gekregen van jou! Veel vragen zijn beantwoord en foto's zijn verstuurd en aan de hand daarvan heb je een advies gegeven. We zijn erg blij met je adviezen want al snel kwam onze Weimaraner weer aan. Een dik half jaar later zit onze hond nogsteeds aan deze voeding en is hij erg mooi op gewicht. We zijn erg blij met de deskundige adviezen die je hebt gegeven en gaan met veel plezier onze voeding halen bij meat and bones. Altijd vriendelijk en persoonlijk ontvangen!
---
Rosanne - Malden - Nov 2017 - Jan 2018
Half november zat ik zo met de handen in het haar, onze doodle was al meer als een jaar met tussenpozen aan de diarree we wisten niet waar het vandaan kwam. Ze zeiden gevoelige darmen… Durfde hem bijna niet meer los te laten lopen was bang dat hij iets verkeerd at. Nachten liep ik met hem buiten want dan had hij weer diarree. Zondagavond besloot ik nadat ik wat gegoogled had Meat & Bones een email te sturen. Binnen een uur had ik al antwoord, of ze me de volgende dag kon opbellen?
Ze adviseerde eerst om naar de dierenarts te gaan en een test te doen of hij geen giardia had. Dit bleek hij gelukkig niet te hebben. Toen ben ik naar Meat & Bones gegaan en Sabine is gaan kijken wat hij nu te eten kreeg hieruit concludeerde zij dat hij overgevoelig reageerde op een bestanddeel van de huidige voeding. Ze adviseerde om te proberen op een brok met 1 eiwitbron vis over te gaan en sindsdien heeft hij geen diarree meer gehad. Echt ik ben zo blij dat ik bij Sabine terecht ben gekomen, ze is echt deskundig!!!! En heel klantvriendelijk!! Dankjewel, Sabine!! Ik ga nooit meer ergens anders heen!!
---
Marijna en Willem en Esrah - Cuijk  - Oktober 2017 (Augustus 2018)
In september 2017 besloten wij onze 5-jarige Golden Retriever teef, Esrah, te laten steriliseren.Na deze ingreep was haar gewicht 30 kg. De dierenarts waarschuwde ons voor het feit, dat deze ingreep voor gewichtstoename zou zorgen. En ja, op 19 oktober woog Esrah al 31 kg terwijl wij niets aan haar voeding/bewegingspatroon hadden veranderd. Dus aan de slag: Eerst een mail naar Sabine van Meat & Bones waar wij al jaren ons voer inkopen. Help Sabine, hoe gaan we dit aanpakken?We kregen al snel een goed advies. Niet alleen welk voer (light) en hoeveel (met berekening), maar ook het waarom en (niet onbelangrijk) dat we geduld moesten hebben.
Nu zijn we een paar maanden verder. Augustus ’18. Net terug van de jaarlijkse controle bij de dierenarts. Esrah weegt 29,1 kg. Ze ziet er fantastisch uit! Esrah is energiek en vrolijk, zelfs tijdens de hittegolf…. De arts complimenteert ons, ze wordt er ook blij van!
En Esrah en haar baasjes zijn super blij met Sabine, die al onze vragen altijd serieus en met passie beantwoord! 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten en het functioneren van onze webshop te verbeteren.

Wij zijn een webshop met afhaalmogelijkheid, in Malden.

Bestel ONLINE; zonder bestelling GEEN AFHAAL mogelijk.
Betaling: PIN of IDEAL (geen contanten)