HENNE KRONCH | Zalmolie | 2500 ml
HENNE KRONCH | Zalmolie | 2500 ml
0 Review | Review toevoegen
Kronch Zalmolie is een gezonde en smakelijke aanvulling op de voeding en is rijk aan de essentiële Omega-3 en Omega-6 (EPA & DHA) vetzuren. Kronch zalmolie is zuivere koudgeperste zalmolie gemaakt van

Levertijd

circa 5-7 werkdagen

€ 65,95 *
Prijs per fles
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Kronch Zalmolie is een gezonde en smakelijke aanvulling op de voeding en is rijk aan de essentiële Omega-3 en Omega-6 (EPA & DHA) vetzuren. Kronch zalmolie is zuivere koudgeperste zalmolie gemaakt van 100% verse zalm. 
U geeft Kronch Zalmolie onder meer voor de huid en vacht van de hond. Uw hond krijgt een volle en glanzende vacht vanwege de essentiële vetzuren Omega-3 en Omeag-6 die van nature in de zalmolie aanwezig zijn. Met Kronch Zalmolie verkort u de ruiperiode en verminderd u de haaruitval.

Koudgeperste zalmolie is van de hoogste en meest zuivere kwaliteit, zonder visolie afkomstig van andere vissoorten en is gewonnen zonder verhitting. De verhouding in Kronch zalmolie van Omega-3 / Omega 6 is 7:1. Kronch Zalmolie is gewonnen uit verse zalm (rechtstreeks van de visafslag en zalm die niet ingevroren is geweest) en heeft daardoor een optimaal behoud van voedingsstoffen.

Kronch Zalmolie bevat de juiste verhouding van Omega-3 & Omega-6 vetzuren en draagt bij aan een: 

 • prachtige glanzende vacht en een gezonde huid
 • Verkorte ruiperiode en helpt bij overmatige haaruitval en verharing
 • verhoogde vruchtbaarheid
 • verhoogde weerstand/ afweersysteem
 • verminderde kans op problemen met hart en bloedvaten door het cholesterolgehalte te verlagen
 • Andere voordelen van Kronch Zalmolie;
  • Gebruiksgemak door de nauwkeurige dosering met het bijgeleverde pompje
  • Zeer zuinig in gebruik, dus gaat langer mee
  • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
  • Maximaal behouden voedingsstoffen
 • Verkregen uit Noorse en Wilde zalm met ASC en MSC keurmerk

Huid en vachtproblemen bij honden

Kronch zalmolie is zeer geschikt voor honden met huid- en vachtproblemen. De zalmolie zorgt voor een glanzende vacht en een gezonde huid en heeft daarbij een positief effect op allergieën gerelateerd aan de huid; met name voor honden en katten met een vlooienallergie.

Zalmolie helpt bij het verkorten van de rui-periode en kan helpen bij honden die last hebben van overmatige haaruitval of verharing.

Waarom koudgeperste zalmolie?

Kronch zalmolie wordt gewonnen doormiddel van een delicaat proces dat 'koudpersen' wordt genoemd. Koudpersen van zalm vindt plaats op lage temperatuur, waardoor de voedingswaarden in de olie optimaal bewaard blijven en de zalmolie een optimale werking behoud. Door zalm koud te persen krijg je een sterk geconcentreerde zalmolie, waardoor de dosering kleiner is dan bij niet-koudgeperste zalmolie/visolie. Zodoende hoeft u minder zalmolie per keer te geven. Qua samenstelling en productieproces is koudgeperste zalmolie superieur aan andere (samengestelde) visolieën. 

Dosering

Iedere pompslag geeft 4 milliliter zalmolie. Het aantal te geven pompslagen is op de verpakking vermeld en is afhankelijk van het gewicht van uw hond of kat. U geeft per pompslag van 4ml. een hoeveelheid van 1050 mg. Omega-3 vetzuren en 150mg. Omega-6 vetzuren. De verhouding Omega-3 / Omega 6 is 7:1. Door gebruik te maken van de meegeleverd doseerpomp geeft u afgemeten doseringen en werkt u hygiënisch. De aanbevolen dosering is vanwege de sterk geconcentreerde zalmolie lager dan bij niet koudgeperste zalmoliën.

Aanbevolen dagelijkse dosering zalmolie

Gewicht        
0 - 12 KG         1 pompslag (á 4ml zalmolie)
12 - 24 KG       2 pompslagen  (á 4ml zalmolie)
24 - 48 KG       3 pompslagen  (á 4ml zalmolie)
48 KG +            4 pompslagen  (á 4ml zalmolie)

Bewaren van zalmolie

Kronch Zalmolie is verpakt in een niet-lichtdoorlatende fles met doseerpomp. Bewust verpakt in een omdoos, om het product zonder problemen te kunnen bewaren.
De omdoos en de niet-lichtdoorlatende verpakking zijn belangrijk omdat de kwaliteit van (iedere) zalmolie terugloopt bij blootstelling aan licht.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.