HENNE KRONCH | Zalmsnacks 85% ZALM - POCKET | HOND | 600 gr
HENNE KRONCH | Zalmsnacks 85% ZALM - POCKET | HOND | 600 gr
5 Reviews | Review toevoegen
100% Graanvrije hondensnacks + Minder vet + De ideale beloning
€ 11,40 *
Prijs per zak

Voorraad : 35

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Het hondenkoekje gemaakt van alleen maar zalm (85%) en aardappelmeel (15%), daar doet uw hond alles voor.. Deze gezonde en graanvrije hondenkoekjes zijn gemaakt van zalm en aardappel en bevatten de essentiële onverzadigde vetzuren Omega-3 en Omega-6, dit maakt Lakse Kronch "Pocket" het ideale hondenkoekje voor honden met een gevoelige maag of gevoelige darmen. Er zijn natuurlijk geen geur- kleur- en smaakstoffen toegevoegd aan onze hondensnacks. Door de toevoeging van de aardappel zijn de "Pocket" hondenkoekjes minder vet en meer geschikt voor in de jaszak. 

Het hondenkoekje voor training, beloning of tussendoor

Henne Kronch "Pocket" Zalmsnacks zijn ideaal als trainers voor tijdens de africhting, gehoorzaamheidscursus, beloning of als absolute verwennerij van uw hond.De snacks zijn bovendien erg gemakkelijk te portioneren waardoor u uw honden ook kleinere beloningen kunt.

Goed voor de vacht, huid en het hart van uw hond

De Omega-3 & Omega-6 vetzuren uit de zalm hebben een goede invloed op de huid en vacht van uw hond, die mede door Omega-3 & Omega-6 vetzuren vol en glanzend zal worden. Deze goede vetten zijn tevens goed voor het hart en bloedvaten van de hond.

Hersluitbare verpakking

De Lakse Kronch "Pocket" Zalmsnacks zijn verkrijgbaar in een handige hersluitbare foliezak. Daarnaast blijven de hondenkoekjes in de foliezak heerlijk krokant en vers.
 
Bewaaradvies: koel en donker bewaren. Stel de zakken niet bloot aan fel zonlicht.

Analyse

Voedingswaarde per 100 g:513 kCal
Ruw Eiwit 31,5%
Ruwe As  8,6%
Ruw Vet   35,1%

Sorteren op:

Review toevoegen
Dionne - 17-07-2022 08:50

Perfect om mee te trainen: deelbaar, vlekt niet in je jaszak, gezonder dan de meeste andere trainers, en ze vinden het allemaal heerlijk!

Albert - 17-05-2022 12:52

Een goede trainer snack en onze hond vindt ze super lekker.

Bea - 05-12-2021 11:13

De hond vindt het heerlijk
Gemakkelijk te breken en daarom goed te gebruiken als trainer snack.

Lydia - 15-04-2021 16:44

Mijn hond Mollie is erg dol op de gezonde snack, we maken er een spelletje van, ik maak kleinere stukjes en verstop ze in haar speelgoed mand., iedere avond rond 20.00u is het feest 😀

Lisette - 22-08-2020 17:03

Ideale gezonde snack en volgens mijn hond Chica zeer smakelijk. Ik strooi altijd een handje de kamer in op het moment dat ik de deur uitga, voor haar een moment van feest zodra mn jas aangaat. Je duurt erg lang met een zak, dus waar voor je geld.