kivo sardineolie groenlipmossel Haaienkraakbeen 500 ml
KIVO | Sardineolie met Groenlipmossel & Haaienkraakbeen | 500 ml
1 Review | Review toevoegen
De sardineolie is een zuivere bron van omega 3. De EPA en DHA vetzuren werken ontstekingsremmend en dragen bij aan een glanzende vacht. De Groenlipmossel bevat meerdere soorten Omega 3 vetzuren.
€ 23,75 *
Prijs per fles

Voorraad : 4

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Vraag over dit product?

Stel je vraag per email.

De sardineolie is een zuivere bron van omega 3. De EPA en DHA vetzuren werken ontstekingsremmend en dragen bij aan een glanzende vacht. De Groenlipmossel bevat meerdere soorten Omega 3 vetzuren. Sommige van deze vetzuren zijn converteerbaar tot andere Omega 3 vetzuren. Bij elkaar vormt dit een heel zeldzaam palet. Tot slot is het zeer rijk aan glucosamine en chondroïtine.

Haaien zijn de enige dieren op aarde waarbij het skelet voor 100% uit kraakbeen bestaat. Haaienkraakbeen bestaat voor 21,5 % uit mucopolysaccharides. Deze stof remt ontstekingen in de gewrichten en kan tumorgroei verminderen. Ook bevat het glucosamine en chondroïtine. Haaienkraakbeen wordt ingezet bij artritis, reuma en kanker. Dit supplement kan zeer effectief zijn tegen ED, HD, Artrose en andere gewrichtsproblemen.

Inhoud: 500 ml. Het is goed om dit supplement als aanvullende voeding te geven om de gezondheid optimaal te houden. Fles goed afsluiten. Na opening 12 maanden houdbaar. Niet geschikt voor menselijke consumptie.

Zorg altijd voor voldoende drinkwater. Schudden voor gebruik.

Dosering per dag:

KG hond    ADH(2 pomp = 5ml)

5-10           1-2 pompjes

10-20         2-4 pompjes

20-30         4-6 pompjes

30-40         6-8 pompjes

40+            8-9 pompjes

Sorteren op:

Review toevoegen
Henk Guittart - 21-06-2022 13:11

De groenlipmossel helpt niet alleen ons heel goed, ook onze retriever vaart er wel bij! Ze is merkbaar soepeler en heeft ook merkbaar minder last. Van harte aanbevolen.

Vraag over dit product?

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.