stop animal bodyguard druppels 4 x 8 ml
STOP! | Animal Bodyguard Druppels | 4 x 8 ml
1 Review | Review toevoegen
STOP! Animal Bodyguard druppels ; Hét groene alternatief voor vlooien- en tekendruppels; één variant voor: hond, kat, konijn, fret, cavia en hamster.
€ 26,95 *
Prijs per doos

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
STOP! Animal Bodyguard druppels ; Hét groene alternatief voor vlooien- en tekendruppels
Eén variant voor: hond, kat, konijn, fret, cavia en hamster
  • Plantaardige, hypoallergene druppels
  • Veilig voor dieren, kinderen en uzelf
  • Ook geschikt voor pups, kittens en zogende moederdieren
  • Effectief, ook na direct zwemmen!
  • Heerlijk geurend voor dier en mens
100 % natuurlijke druppels, o.a. gemaakt van essentiële oliën, hypoallergeen! De unieke plantaardige formule van STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie is volledig veilig voor uw hond, kat, konijn, cavia, fret en hamster. Volwassenen en kinderen kunnen het huisdier onmiddellijk na toepassing aanraken. Dankzij de milde samenstelling ook geschikt voor zogende moederdieren, pups, kittens en oudere dieren. STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie helpt de vacht gezond, jeukvrij en fris te houden. Het houdt ongenode gasten op afstand. Kan worden verdeeld over het lichaam zonder bijwerkingen. Direct zwemmen na het toepassen vermindert de werking niet!
4 glazen flesjes van 8 ml.
Onder laboratorium condities ontwikkeld door Union B.I.O. Anno 2005.

Uiteraard dierproefvrij!

Hoge omgevingsdruk? Hogere dosering STOP! toegestaan
Als er erg veel zomerse plaaggeesten zijn kan het gebeuren dat de druppels van STOP! Animal Bodyguard het huisdier niet genoeg beschermen. Zeker in de dosering die de Nederlandse importeur – Musthaves for Animals – sinds de introductie van STOP! in Nederland heeft geadviseerd. Voor veel dieren is de lagere dosering toereikend, maar niet voor alle dieren. En ook niet onder alle omstandigheden. Om die reden heeft Musthaves for Animals besloten om op het etiket de maximale dosering te verhogen. Het is nu gelijk aan de geadviseerde dosis van de druppels die de producent in Italië al sinds 2005 hanteert.
Waarom was de maximale dosering in Nederland eerst lager?
Voor Nederland waren de STOP! druppels bij hun introductie in 2014 een nieuwe benadering van vlooien- en tekenbescherming van het huisdier. Wegens onbekendheid met het product wilde de importeur voorzichtig zijn en is er bewust gekozen voor een lagere maximale dosering. Inmiddels is er voldoende vertrouwen opgebouwd met het product om het advies gelijk te trekken aan Italië.
Bepalen van de juiste dosering van STOP! druppels
De dosering zoals vermeld op de oude verpakking voldoet bij een normale omgevingsdruk. Is deze hoog of heeft het dier een dikke vacht dan kan het zijn dat er meer druppels nodig zijn. Ook is het ene dier bevattelijker dan het andere dier. Blijf dus kijken.
Bouw de dosering voor de gewenning en veiligheid rustig op. Ook op extracten van planten kan een dier gevoelig reageren. Verhoog de dosering stapje voor stapje tot het maximum zoals vermeld op de nieuwe verpakking. Als het dier met een lagere dosering kan volstaan, heeft dat natuurlijk altijd de voorkeur. 
Nieuwe Maximale dosering Oude maximale dosering van voor juli 2019
0 - 2,5 kg,  2 ml 0 - 10 kg,  2 ml
2,5 - 7 kg, 4 ml 10 - 25 kg, 4 ml
7 - 15 kg, 8 ml 25 - 40 kg, 6 ml
15 - 30 kg, 16 ml 40 - 55 kg, 8 ml
>30 kg, 16 à 24 ml  
Met hersluitbare dop. Na opening nog drie maanden houdbaar indien bewaard op een koele, donkere en droge plaats. Alleen voor uitwendig gebruik. Omdat de natuurlijke etherische oliën voldoende verdund zijn, is het veilig in gebruik.
Gebruiksaanwijzing:
Voor uitwendig gebruik. Spreid de haren en verdeel de druppels zo goed mogelijk over de huid (gehele lichaam). Breng een paar druppels met uw vingers aan op dunbehaarde plekken zoals in de liezen en oksels (warme plekken) en boven de staart. De slijmvliezen mijden! Favoriete plekken als de randen van de wenkbrauwen en oren met de vingers voorzichtig insmeren. De werkzaamheid is optimaal naarmate de huid goed doordrongen raakt van het aroma. Handen wassen mag na het toepassen, maar hoeft niet! Wij adviseren om STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie het hele jaar door te gebruiken. Iedere 15 dagen secuur herhalen.
Ingrediënten:
Aqua, Polysorbate 20, Glycerin, Melia Azadirachta, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Cellulose Gum, Olea Europaea, Melaleuca Alternifolia, Rosmarinus Officinalis, Urtica Dioica, Salvia Officinalis, Pelargonium Graveolens, Quassia Amara, Schinus Molle, Lavandula Angustifolia, Thymus Vulgaris, Allium Sativum.

 

Sorteren op:

Review toevoegen
Ina - 20-08-2020 20:36

Geen gif. Gemakkelijk in gebruik bij (zeer) kortharige windhond. Nog geen teek of vlo gezien. Zonder gebruik wel teken.