Over mij, ontstaan van Meat and Bones

Met de start van Meat and Bones in het voorjaar van 2012 ging een een lang gekoesterde wens in vervulling voor mij. Werken met dieren en mensen. 

Van jongs af aan was ik al in de weer voor mijn cavia’s, konijnen, honden, schildpadden, vissen. Het besef was er al jong dat indien we gekozen hebben voor deze dieren, zullen we voor hen dienen te zorgen in voor- en tegenspoed!

Ze zijn afhankelijk van ons, van de keuze die wij maken, voor hen.
Het is dus onze taak te zorgen dat ook zij lekker in hun vel zitten; voeding maakt daar zeer zeker onderdeel van uit!

Al jaren voor de start van Meat and Bones kregen we al wijze lessen van ons eigen honden, Schapendoezen genaamd Che en Duna, zij zijn het die ons in contact hebben gebracht met diverse hondenscholen maar ook dierenartsen, osteopaten, coaches, fysiotherapeuten, homeopaten waar ik altijd leergierig vooraan stond om ook wat van deze kennis mee te pikken.

Met de start van Meat and Bones met een zeer select aantal merken hondenvoeding, die niet op elke hoek van de straat verkrijgbaar zijn, heb ik een prachtig bedrijf opgezet. De hulp van mijn partner, Egbert, mijn ouders en schoonouders heeft het mogelijk gemaakt alles op eigen kracht op te zetten.

Zo trots als een pauw, is Meat and Bones inmiddels een begrip in de regio geworden.

Toen ik eind 2016 de mogelijkheid kreeg de opleiding tot voedingsdeskundige voor honden te gaan volgen in 2017 heb ik deze met beide handen aangepakt. Hoe werkt alles in de hond, wat doen de organen, wat als er en orgaan uitvalt of niet goed functioneert? Welke voedingen kunnen welke aandoening ondersteunen?
Het was een hele intensieve leerperiode met ups en downs, maar het eind resultaat in december 2017 mag er zijn: examen gedaan en GESLAAGD! Bijscholing volg ik regelmatig d.m.v. van cursussen en workshops gericht op o.a.voeding, huid en vacht.

Het geven van voedingsadvies is in tijd een zeer belangrijk onderdeel van Meat and Bones geworden; velen worden naar mij doorverwezen. Daarom heb ik besloten in augustus 2018 hier een aparte dienst van te maken; dit om jou en je hond van het juiste advies te kunnen blijven voorzien. 

Elke hond is anders; elke voeding is anders. Niet elke soort voeding past bij elke hond/eigenaar. Een oplossing die werkt voor jouw hond maar ook voor jou als eigenaar; daarbij is niet altijd vers vlees of juist brok de goede oplossing.

Ben jij bereid je 100% voor je hond in te zetten wat betreft de voeding?
Dan ben je bij mij aan het goede adres, ik help je graag, met liefde en plezier.

Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen met ons bedrijf Meat and Bones, lees nu de beoordelingen op KIYOH, onafhankelijke review site!
Elke dag is een nieuwe dag, vol indrukken, ervaringen en wijsheden, elke dag leert iedereen weer iets! Niemand weet alles, want "alles" is heeeeel veel ;-) 

Naar het INTAKE formulier
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten en het functioneren van onze webshop te verbeteren.

WELKOM BIJ MEAT AND BONES!

Wij zijn geen reguliere winkel maar een webshop met afhaalmogelijkheid in MALDEN.

Jouw online geplaatste bestelling verwerken wij met veel liefde en plezier.
Zonder bestelling geen afhaal mogelijk; bestel dus online.

Zodra je bestelling klaar staat krijg je hiervan bericht per email; zo kom je niet voor niets.
Je kunt veilig bij ons afhalen ook in deze (Corona) tijd; zorg voor elkaar, respecteer elkaar.

Betaling: PIN of IDEAL (geen contanten!)

2021 - GESLOTEN:
do + vr 13-14 mei - Hemelvaart
ma 24 mei - 2e Pinksterdag